Stroap en het Veteranen Search Team (VST)

Ken je Veteranen Search Team? Een interessante en mooie organisatie…

Daarover zo meer. Eerst even over hoe dingen kunnen lopen.

 

Als klein bedrijf huren we een kantoor en stuk magazijn in een deelpand. Leuk, want zo kom je soms in aanraking met andere bedrijven die zich vaak met totaal andere zaken bezig houden. En soms komt van het een het ander…

 

Zo zit er in het pand een super interessant bedrijf Arthrosave (www.arthrosave.com), die met hun innovatie het vervangen van een kniegewricht bij knieartrose kunnen uitstellen én voor pijnverlichting kunnen zorgen. Mega interessant en mooi werk. Het mooie is daarbij dat één van hun medewerkers zich ook inzet voor een andere mooie organisatie: het Veteranen Search Team.

 

Het Veteranen Search Team is een team van Veteranen die zich vrijwillig inzetten om te helpen bij vermissingen. Soms is er bij vermissing de noodzaak om op korte termijn een heel gebied uit te kammen. Dan komt dit team in actie. Je denk je misschien : ‘hoe vaak is dat nodig?’ En dan kunnen we melden dat ze zo’n 50-60 keer per jaar worden opgeroepen. Daar stonden we zelf wel van te kijken.

 

Toen ons gevraagd werd of we af en toe misschien product ‘over’ hebben, zodat zij misschien kunnen gebruiken, maakten we graag van de gelegenheid gebruik om daar meteen iets voor te regelen. Want wat er nou beter bij zo’n zoekactie als chocolade om de moed erin te houden. En de extra eiwitten zorgen niet alleen voor vulling maar ook goed spierherstel van al het lopen. De suikers zitten er dan weer niet in, dus je kunt wat dat betreft ook allebei de cupjes meteen opeten. Maar je kunt er ook eentje bewaren, dat is het ideale van deze cups. Wij vonden het ook mooi passen in het kader van ‘Give Back’. Zo dragen we toch een klein beetje aan deze goed zaak. Hoe fijn is dat?

 

Door die ene vraag hebben we op korte termijn een mooi aantal lekkere protein choco cups kunnen leveren voor iedereen die zich inzet voor deze goede zaak. En weten we ook weer meer over hulpmiddelen die knie-operaties helpen uitstellen.

 

Wil je meer weten over het Veteranen Search Team. Kijk dan op www.veteranensearchteam.nl.

 

Stroap sponsort Veteranen Search Team (VST) met eiwit pindakaas choco cups
Veteranen search team auto donker
Delen
Delen
Delen
Delen
Picture of SFNadmin

SFNadmin