DE 25%
EIWIT PEANUT
BUTTER CUPS…

over stroap

Stroap is de naam die we vonden passen bij een product dat we nog af moeten maken… bleek iets minder makkelijk dan gedacht. Komen we later nog wel op terug, als we er klaar voor zijn.

Voor nu willen we ons vooral richten op het maken van leuke en lekkere producten, voor mensen die letten op de nutritionele waarden van producten.

We ontwikkelen zelf producten, werken samen met leveranciers die willen vernieuwen en proberen daarmee voorop te lopen met producten die óf nog niet in Nederland zijn, óf beter kunnen. En we willen er zelf van kunnen genieten, dus we moeten het zelf ook lekker vinden!

We zijn nog een jong bedrijf en staan open voor feedback. Heb je ideeën, opmerkingen of vragen, laat het ons weten via het contact formulier.

Iets terug geven aan de maatschappij. Gekopieerd uit Amerika waar dit al veel gebeurd, willen wij ook iets teruggeven. Dat kan natuurlijk op veel manieren. Volg onze projecten onder ‘GIVE BACK’
Verpakkingen zijn altijd lastig. Je hebt ze nodig om het product te beschermen, maar tegelijkertijd wil je het milieu niet te veel belasten. Kijk daarom op de verpakking hoe te recyclen.

Onze cacao Ingrediënten zijn rainforest alliance gecertificeerd. zo dragen we bij aan goede voorwaarden voor werknemers in de keten en tegen ontbossing.