Stroap sponsort Right to Play tijdens ADE 2023

Om 7.15 uur in de ochtend nuchter de dansvloer opstappen en meteen een goed doel sponsoren? Wij deden het allebei! Natuurlijk met onze eigen producten die daar lagen voor iedereen om uit te proberen. En ook onze nieuwe stickervellen bleken perfect te passen bij zo’n mooi ochtendevenement en werden gretig gebruikt om overal op te plakken: schouders, hoofden, buiken, enz (zie de foto’s).

 

Wat zo vroeg opstaan met ons deed? Daarover straks meer…

Het Amsterdam Dance Event

 

Als eerste Event van het Amsterdam Dance Event stond Daybreakers op de agenda. Al om 6.15 uur waren de eerste mensen er om Yoga te doen. Als je dan denkt dat het wel rustig zal zijn geweest, kom je bedrogen uit. Degenen die dat deden, konden daarna meteen door naar de dansvloer.

 

Om kwart over zes zaten wij nog in de trein naar Amsterdam, maar om 7.15 uur waren we present!

 

Waar: Hotel Arena Amsterdam

Wie: Daybreaker die samen met Energy Up organiseerden.

Dit jaar vond het plaats in samenwerking met de organisatie Right to Play (www.righttoplay.nl). Right to Play zorgt ervoor dat kinderen op plekken waar armoede, uitbuiting en geweld de standaard zijn, toch weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond en goed kunnen presteren op school. Daar zetten ze de spelend-leren methode voor in.

 

Wat:

  • Twee uur dansen vroeg in de ochtend
  • Gezonde hapje en drankjes (geen alcohol)
  • Een enorm goede performance van verschillende artiesten
  • Een uitbundig publiek met super veel energie
  • Alleen maar positiviteit
  • Een super groepshug om je dagstart af te maken

 

Toen we de vraag kregen of we interesse hadden om dit evenement en dit goede doel te steunen met product, hoefden we eigenlijk niet na te denken. Want met onze verpakking willen we precies dat uitstralen: feest, vrolijkheid en menselijkheid. En ook omdat we Giving Back een belangrijk onderdeel van ons merk vinden was het meteen duidelijk.

 

Naast producten om het event te ondersteunen, hebben we daarnaast een donatie van €500,- gedaan. Als Start up is iedere euro erg belangrijk, maar Right to Play steunen we graag.

 

Een impressie van het feest kun je krijgen via het filmpje en de foto’s.

 

Oh ja… en wat het met ons deed.

  • We moesten de trein van 6 uur hebben, dat was vroeg!
  • Maar om om 7.15 uur al dansend je dag te beginnen, het buiten langzaam licht te zien worden en de enorme show te zien die opgevoerd was, was enorm energie gevend. Met een heerlijk fijn en wakker gevoel daarna weer rustig aan teruggereisd en aan het werk gegaan.
  • Eerlijk is eerlijk, zo rond 15 uur merkten we wel dat 6 uur in de trein zitten toch wel vroeg was. Maar een super leuke ervaring rijker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Check Energy Up en check Right to Play. Mooie organisaties.

Geniet van je dag en misschien morgen zelf even in het klein thuis alvast even oefenen voor volgend jaar?

Bewegings groeten van Team Stroap

 

Delen
Delen
Delen
Delen
Picture of SFNadmin

SFNadmin